Gölcük´ün köy yollarına makyaj

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin geçtiğimiz mayıs ayında köy yollarında başlattığı asfalt seferberliği sürüyor.

Yolları bakım ve onarımdan geçirilen köylerin arasında, Gölcük`ün en eski köyleri arasında bulunan İrşadiye ve Mahmudiye de yer alıyor.

İRŞADİYE VE MAHMUDİYE
Kocaeli`nin tüm ilçelerinde toplam bin 600 km yolu elden geçirmeyi hedefleyen, temmuz ayı ortasına kadar bu hedefin tamamına yakınını gerçekleştiren ekipler, İrşadiye ve Mahmudiye`nin köylülerini de memnun etti. Temiz havası ve doğal güzellikleri nedeniyle özellikle yaz aylarında büyük rağbet gören bu iki köyün yolları, yapılan çalışmalarla eskisinden çok daha güzel bir hale getirildi. Kısa bir süre önce tamamlanan çalışmalar, piknik için günü birlik köylere çıkan vatandaşlardan tam not aldı.