Karamürsel´de köy yolları yapılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Köye Hizmet Dairesi, köy yollarındaki onarımlarını sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın, Kocaeli`nin tüm köy yollarında başlattığı asfalt seferberliği devam ediyor. Ekipler çalışmalarını 7 ilçede aynı anda yürütürken, Karamürsel`e bağlı İnebeyli ve Taşağlı köy yollarda yama ve asfalt çalışmasını da tamamladı.

HİZMET KARAMÜRSEL`DE
Köye Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri belirledikleri proğramları aksatmadan sürdürüyor. Karamürsel`de yolu yapılmamış köy yolu bırakmamayı hedef seçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, güneşli geçen günleri iyi değerlendirmenin planını yapıyor. Köye Hizmet Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, tüm ilçe, belde ve köylerde onarılmamış yol kalmayacağı belirtildi. Açıklamada özellikle hava koşullarının iyi gitmesinin çalışmaları olumlu yönde etkilediği belirtildi.

KÖYLÜLER MEMNUN
Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın başlattığı ve bir çok yerde tamamladığı asfalt seferberliği köylüleri son derece memnun etti. Uzun yıllar asfalt ve bakım yüzü görmeyen yollarının yenilenmesine sevinen köylüler yetkililere teşekkür etti.