Kefken Merkez Cami şadırvanı yenilendi

Vatandaşların talebi üzerine, Başkan Büyükakın tarafından verilen talimat ile Kandıra Kefken Merkez Camisi’nin wc ve şadırvanları tamamen yenilendi

Kefken Merkez Cami şadırvanı yenilendi

Hizmete sunduğu sosyal tesisler ile vatandaşların hayatına değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ibadethanelerin bünyesinde bulunan yerlerde de çalışmalar gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile Kandıra Kefken Merkez Camisi’nin wc ve şadırvanı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilendi.

VATANDAŞLARIN İSTEĞİ ÜZERİNE BAŞKAN TALİMAT VERDİ
Başkan Büyükakın’ın Kefken Mahalle ziyareti sırasında vatandaşların, cami wc ve şadırvanın yenilenmesi isteği dile getirildi. Vatandaşların isteğinin ardından Başkan Büyükakın’ın talimatı ile Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kefken Merkez Camisinin wc ve şadırvanları tamamen yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

BÜYÜKŞEHİR KÖYLERE ÖNEM VERİYOR
Şehir nüfusunun yoğun olarak yaşadığı ilçe merkezlerinde çalışmaları aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, aynı önemi köylere de veriyor. Kırsal kesimlerde ulaşım, sosyal tesis ve diğer ihtiyaçlar hızlı bir şekilde gideriliyor.